6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Validen maddi destek çağrısı

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, Eskişehirspor'un Süper Lig'de başarılı olabilmesi için kent halkının elinden gelen tüm çabayı göstermesi gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıkmasının ardından halkta beklenen heyecanı göremediklerini belirten Vali Çalışıcı, "Eskişehirliler ve Eskişehirspor 20 yıldır Süper Lig hayaliyle yaşadı. Tüm işadamları, oda başkanları, kurumlar ve vatandaşlarımızdan Eskişehirspor'a destek olmalarını istiyoruz. Bu takım Süper Lig'de maddi sıkıntı çekmemeli. Maddi yönden sıkışan bir takım başarılı olamaz ve çıktığı gibi düşer. Eskişehirspor'a gönül vermiş herkes takıma destek olmalı. Bakıyorum da kimse Eskişehirspor'un Süper Lig'e çıktığını anlamış değil. Kimsede bir silkinme yok. Sanki sevinmiyor da üzülüyormuş gibi duruyoruz. Süper Lig'de boy gösterecek olan Eskişehirspor, Türk futbol tarihine isimlerini kazımış ekiplerle bir arada olacak. Süper Lig kurtlar sofrası. Kurtlar sofrasında oynayacak olan Eskişehirspor'un maddi sıkıntı çekmemesi gerek" diye konuştu.

Eskişehirspor'un yıllarca mücadele ederek hak ettiği hedefe ulaştığını ifade eden Çalışıcı, "Şimdi tekrar düşmemek için çaba göstereceğiz. Bu takıma destek gerekli. Eskişehirspor yöneticilerini yalnız bırakmayalım ve maddi yardımda bulunalım. Eskişehir, Türkiye'nin 16 büyük ilinden biri. Artık devler ligindeyiz ve bu ligde kalıcı olmak için bu takıma destek çıkmak zorundayız. Bu ilin valisi ve gönülden Eskişehirsporlu olarak buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Eskişehirspor için herkes harekete geçmelidir" dedi.

Çalışıcı, ayrıca 14 Temmuz günü saat 11.00'de Taşbaşı Kültür Merkezi'nde Eskişehirspor'a destek için yapılacak toplantıya herkesin katılmasını beklediklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 18:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?