8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Yağmur altnda miting

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) üyeleri, hayat standardı ve özlük haklarının iyileştirilmesi için Eskişehir Vardar İş Merkezi önünde yağmur altında miting düzenledi.
İş Merkezi önündeki mitinge Eskişehir’de yaşayan emekli astsubaylar ve ailelerinin yanısıra derneğin diğer illerdeki şubelerinden temsilciler de katıldı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mitingde, alanda toplanan emekli astsubay ve aileleri ellerindeki dövizlerle dikkati çekti. Katılımcılar Türk Bayrağı da taşıdı.

Derneğin Genel Başkanı Mustafa Erol, yaptığı konuşmada, özlük hakları konusunda ilgili kurumları duyarlı olmaya davet ettiklerini belirtti. Erol, "Son günlerde yıkıcı ve bölücü faaliyetler arttı. Vatan evlatları şehit edilmeye başlandı. Hepimiz bu elim duruma üzülüyor ve kınıyoruz" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu milletin göz bebeği olduğunu ifade eden Mustafa Erol, ülkeyi ve milleti bölmeyi planlayıp, milletin onuru ile oynayarak Avrupa Birliği’ne girme çabalarının geçmişe ve tarihe yakışmayan bir durum olduğunu kaydetti.

Hak ettikleri statüye gelinceye kadar eylemlere devam edeceklerini söyleyen Erol, 28 Kasım’da Ankara’da yapılacak mitinge tüm emekli astsubayları çağırdı. Yapılan konuşmaların ardından mitinge katılanlar olaysız dağıldı.

eskişehir
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2004 Cumartesi 17:28:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?