5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Yangından cinayet çıktı!

ESKİŞEHİR'DE 3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ YANGIN OLAYI CİNAYET ÇIKTI

Eskişehir'de, aynı aileden 3 kişinin öldüğü yangın olayı cinayet çıktı. Babasını boğazına şırıngayla tuz ruhu enjekte ederek öldürdüğü, gürültüye uyanan annesini ve kız kardeşini de boğduktan sonra evi ateşe verdiği iddia edilen üniversite öğrencisi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Alanönü Mahallesi Babür Sokağı'ndaki Sema Apartmanı'nın 5. katında dün sabah saatlerinde çıkan yangında; NATO Petrol Hattı Tesisleri'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ali İhsan B. (47), fabrika işçisi eşi Nuray B. (43) ve lise öğrencisi kızı Melike B. (18) hayatını kaybetmişti.

Ölen ailenin gece başka bir yerde kaldığı için yangından kurtulduğu öne sürülen ve polisin şüpheli sıfatıyla gözaltına aldığı Ankara Gazi Üniversitesi öğrencisi M.B.'nin (23) yüzündeki tırnak izleri şüphe uyandırdı. M.B.'nin sorguda cinayeti itiraf ettiği öne sürüldü. Hafta sonu tatili için ailesinin yanına geldiğini ancak geceyi arkadaşında geçirdiğini söyleyen M.B.'nin çelişkili ifadeler vermesinden şüphelenen İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Bürosu ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. M.B.'nin;

emekli olduktan sonra alacağı ikramiyeyle Ankara'da dükkan açma talebini reddeden babası Ali İhsan B.'yi, aralarında geçen tartışmanın ardından anestezik (uyuşturucu) etkisi olan kimyevi 'kloroform' adlı maddeyle bayıltıp şırıngayla boynuna tuz ruhu enjekte ederek öldürdüğü, gürültüye uyanan annesi ve kız kardeşini de boğarak katlettikten sonra evde kasten yangın çıkarıp ikametten ayrıldığı iddia edildi. M.B.'nin, sık sık tartıştığı babasını öldürdüğü için pişman olmadığını, annesi ve kız kardeşinin

ölümünden dolayı ise pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

Suç delillerini sobada yakarak yok ettikten sonra olaya yangın süsü vermek istediği ileri sürülen üniversiteli zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. M.B., basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

ESKİŞEHİR'DE 3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ YANGIN OLAYI CİNAYET ÇIKTI
ESKİŞEHİR'DE 3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ YANGIN OLAYI CİNAYET ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 10:16:04
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 11:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gül IP: 88.231.248.xxx Tarih : 26.02.2010 10:28:41

allah belanı versin bir de üniversite okuyorsun