4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Yaralı operatöre polis koruması

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki tren kazasına sebep olduğu öne sürülen ve cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veren iş makinesi operatörünün yoğun bakımda fotoğrafının çekilmesi üzerine soruşturma başlatılırken, hastane odasının önünde bir polis görevlendirildi.

Bozüyük ilçesinde 2 gün önce meydana gelen ve 5 kişinin ölümü, 21 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan tren kazasına sebep olduğu iddia edilen ve yaklaşık bir ay önce Libya'dan gelerek tatile çıkan arkadaşının yerine 10 gün önce işe başlayan iş makinesi operatörü, Eskişehir'de yaşam mücadelesi veriyor.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi beyin cerrahi yoğun bakım servisinde tedavisi süren ve halen komada olan Mehmet Sait Yılmaz, hayati tehlikeyi atlatamadı.

Mehmet Sait Yılmaz'ın Gaziantep'ten Eskişehir'e gelen çiftçi ağabeyi Celil Yılmaz ise hastane önünde nöbet tutuyor. Kardeşinin sağlık durumuyla ilgili gelecek iyi haberleri bekleyen Yılmaz, "Ben televizyondan öğrendim, Gaziantep'ten Eskişehir'e geldim. Kardeşim evli ve 4 çocuk babası. Doktorlarla görüştüm, kardeşimin sağlık durumuyla alakalı bir gelişme yok, halen komada. Hastane önünde bekliyorum, ne yapayım" dedi.

Öte yandan ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği, başında beklemesi için bir polis memurunun da görevlendirildiği Yılmaz'ın tedavi gördüğü yoğun bakımda çekilen ve bugün bir gazetede yayınlanan fotoğrafıyla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 21:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?