8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Yaşlı çift soba kurbanı

Eskişehir'de meydana gelen iki ayrı soba zehirlenmesinde yaşlı bir çift hayatını kaybederken, aynı aileden 3 kişide hastanede tedavi altına alındı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Yeşiltepe Mahallesi Seyitömer Sokak içinde bir evde meydana geldi. Mithat Aksoy (68) ile eşi Münevver Aksoy (60), gece sobaya kömür atarak uykuya daldı. Ancak bir süre sonra yaşlı çift, oda içine yayılan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Olay, sabah erken saatlerde Aksoy ailesinin evin bahçesinde ayrı bir evde oturan oğlu Vedat Aksoy'un anne ve babasının oturduğu evin içerisinde dumanları görmesiyle ortaya çıktı. Vedat Aksoy, kapıyı çalmasına rağmen cevap alamaması üzerine camı kırarak girdiği evde hareketsiz yatan anne ve babasını bahçeye çıkardı. Ancak, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları incelemede yaşlı çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Diğer bir olayda ise Sütlüce Mahallesi Bakış Sokak içinde bir evde oturan Ziya Başaran eşi Azize Başaran ve kızları Sema Başaran, sobadan sızan gazdan zehirlendi. Sağlık durumlarının ağır olduğu bildirilen şahıslar, 112 Acil Servis ambulansıyla götürüldükleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, her iki zehirlenme olayıyla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 11:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Derya IP: 83.186.118.xxx Tarih : 11.04.2007 14:32:18
slm...Yazmis oldugunuz haberi suan okudum merakim sadece acaba gercekmi diye arastirmakti 2 yasli cift dediginiz kisiler oz teyzem vede enistem annemin ablasi oluyor sadece biseyleri kabullenemeyip nette baglandim olay in gercekligini arastirmak icindi ...sizlere cok tsk ediyorum bizim acimizi her kez ile paylastiginiz icin ben belcikada oldugum icin cenazelerine gidemiyorum ama su varki sizler gibi insanlarin araciligi ile bazi haberleri alabiliyorum iyi yada kotu sizlere cok tsk ediyorum syuan acimi bi sekilde birilerinle pylasmam gerekiyordu sizlerle paylastim mazur gorun hep sevgi ile kalin...