5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Yaşlı kadına acımadılar!

YAŞLI KADIN EVİNDE BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Eskişehir'de yaşlı bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede, katil zanlısının evi kundaklama girişiminde bulunduğu belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi Hacı Ömer Sokak'ta müstakil bir evde yalnız yaşayan emekli Emine Ekinay (86), ikametinde boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü.

Olay, kadının kızı ve damadının uzun süre çaldıkları kapının açılmaması üzerine bahçe duvarından içeri girmeleriyle ortaya çıktı.

Yaşlı kadını kanlar içinde hareketsiz halde gören yakınları, olayı 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Ekipler, yaptıkları incelemede Emine Ekinay'ın 3-4 saat önce öldüğünü tahmin ettiklerini söyledi.

Talihsiz kadının yakınları ise Emine Ekinay'ı en son dün gece ziyaret ettiklerini, bugün de korkunç olayı duyduklarını söyledi.

Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, yaptıkları incelemede yaşlı kadının boğazının kesildiğini ve evin yanıcı maddeyle kundaklanmak istendiğini belirledi. Polis yaşlı kadının evinden ve üzerinden alınan herhangi bir şeyin olup olmadığını araştırıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2010 Perşembe 17:05:01
Güncelleme :23 Aralık 2010 Perşembe 17:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?