4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

'Yavaş git' diyen polise kurşun!

SİLAHLI SÜRÜCÜ,

Eskişehir'de silahlı bir sürücünün, "Yavaş git" dediği için tartıştığı bir sivil polis memurunu başından tabancayla yaraladığı iddia edildi.

Olay, Hoşnudiye Mahallesi Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, görevde olmadığı için arkadaşları B.E. (35) ve İ.Y. (26) ile lokantaya gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nde görevli sivil polis memuru K.C. (39), hızlı bir şekilde geçen 26 HN 389 plakalı otomobilin sürücüsü T.A.'ya yavaş seyretmesi için el işareti yaptı. Bunun üzerine araçtan inen E.P. (28), T.A. (25) ile K.C., B.E. ve İ.Y. arasında tartışma çıktı. Münakaşa

esnasında T.A., B.E. isimli kadının başına tabanca kabzasıyla vurdu. Bu esnada ateş alan tabancadan çıkan kurşun, K.C.'nin başını sıyırdı. Hafif şekilde yaralanan B.E. ve K.C., olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölümden dönen polis memuru K.C. ile arkadaşı B.E. tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bu arada silahlı saldırganların olay yerinden kaçarken ateşledikleri tabancadan çıkan kurşun, çevrede bulunan bir iş yerinin camına isabet etti. Bir süre sonra şüphelileri suç aleti tabancayla birlikte yakalayan polis ekipleri, E.P.'nin bir şirketten kiraladığı belirlenen otomobili ise bir alışveriş merkezinin otoparkında terk edilmiş halde buldu. Emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler E.P. ve T.A.'nın adliyedeki işlemleri sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 17:58:03
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 18:20:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?