4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Yeni rektör göreve başladı

AÜ'NÜN YENİ REKTÖRÜ AYDIN GÖREVE BAŞLADI

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) yeni Rektörü Davut Aydın, "Bayrağı daha yukarı taşımak için hazırlıklarımız tam" dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından AÜ Rektörlüğü'ne atanan ve ataması 25 Kasım 2009 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Prof. Dr. Davut Aydın, Prof. Dr. Fevzi Sürmeli'den devraldığı göreve bugün başladı.

Rektör Aydın, göreve başlaması sebebiyle yaptığı açıklamada, "Öğrenci ve akademisyen olarak mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum üniversitemizde bundan sonra yönetici olarak hizmet verecek olmanın onuru ve heyecanını yaşamaktayım. Anadolu Üniversitesi, sadece bölgenin değil, ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek güçtedir. Bu gücün doğru yönetilmesinde tüm ekibimizle beraber her türlü gayreti göstereceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır ve bayrağı daha yukarılara taşımak için hazırlıklarımız tamdır. Görevi devraldığım Prof. Dr. Fevzi Sürmeli ve ekibine de yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Geçmişte bu anlayışla kuruma hizmet eden herkese minnettarız" dedi.

Anadolu Üniversitesi'nin bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir düşünce anlayışı içerisinde yoluna devam edeceğini ifade eden Prof. Dr. Aydın, yeni dönemin üniversiteye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

AÜ yönetiminde Rektör Davut Aydın ile birlikte görev yapacak rektör yardımcıları ve sorumlu oldukları alanlar ise şöyle sıralandı:

"Prof. Dr. Meryem Akoğlan Kozak (eğitim-öğretim), Prof. Dr. Hasan Mandal (araştırma), Prof. Dr. Naci Gündoğan (mali işler), Prof. Dr. Nüvit Oktay (uzaktan eğitim)."

AÜ'NÜN YENİ REKTÖRÜ AYDIN GÖREVE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 13:07:03
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 13:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?