5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Yeni transferler Eskişehir'de

ESKİŞEHİRSPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ JAYCEE VE SEZER ESKİŞEHİR'DE

Eskişehirspor'un yeni transferleri Belçika'nın Mouscron takımının Bahreynli futbolcusu Jaycee John Okwunwanne ve Manisasporlu Sezer Öztürk, Eskişehir'e geldi. Eskişehirspor'un iki yeni transferi, kent girişinde Eskişehirspor taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.

Jaycee ve Sezer ile birlikte taraftarların kendilerini karşıladığı Çevre Yolu'ndaki bir lokanta önünde gazetecilere poz veren Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, yaptığı açıklamada, "Bugün Eskişehirspor'a çok önemli iki tane 24'er yaşında bir orta saha ve golcü getirdiğimize inanıyoruz. Sezer 2.5 yıllık, Jaycee de 3 yıllık Eskişehirspor'un tapulu malı oldu. Arkadaşlarımız bugünden itibaren Eskişhirspor'un kutsal, efsane formasını giyecekler. O formanın hakkını vereceklerine inanıyorum. Severek,

isteyerek geldiklerini de çok iyi biliyorum. İki transferde de zorlandık. Çünkü, önemli oyuncuları transfer ediyoruz. Esasen bu tansferleri nokta transfer olarak yaptık. Eksik gördüğümüz mevkiler için Eskişehirspor'a yakışacak ve katkı sağlayacak isimleri kadromuza kattık. Efsane Eskişehirspor'u maziindeki başarılara geri döndüreceğiz" dedi.

Halil Ünal, Jaycee'nin Belçika Ligi'nde yarım devre 8 gol attığını, Sezer'in de yıldız bir oyuncu olduğunu kaydetti.

Kadro dışı bırakılan Gineli futbolcu Souleymane Youla takasından Eskişehirspor'a gelecek oyuncular olabileceğini açıklayan Ünal, Batuhan için de Beşiktaş Kulübü'ne önemli bir bonservis bedeli teklif ettiklerini ve gelecek cevabı beklediklerini sözlerine ekledi.

Jaycee ve Sezer ise Eskişehirspor'a gelmekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

ESKİŞEHİRSPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ JAYCEE VE SEZER ESKİŞEHİR'DE
ESKİŞEHİRSPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ JAYCEE VE SEZER ESKİŞEHİR'DE
ESKİŞEHİRSPOR'UN YENİ TRANSFERLERİ JAYCEE VE SEZER ESKİŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 17:37:05
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 22:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?