9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Yine maganda kurşunu yine yaralı

Eskişehir'de tramvaydan inen bir genç, "küpe takma" meselesi yüzünden birbirlerini kovalayan çocuklardan birinin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunla yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay Cumhuriyet Bulvarı Alanönü tramvay durağında meydana geldi. Tramvaydan inen Ali Berberci (22) ile arkadaşı Tuncay Öcalır (22), duraktan caddeye çıkacakları sırada, bir anda bir gencin küpe takması yüzünden iki grubun ellerinde tabancayla birbirlerini kovaladığını fark etti. Bu esnada, taraflar arasından bir kişi tabancayla önlerinde kaçan gruba ateş etti. Silahtan çıkan kurşun, Berberci'nin sağ bacağına isabet etti. Yaralanan genç, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırganlar ise olaydan sonra kaçtı. 

Yaralı Ali Berberci, duraktan yürüyerek karşıya geçmek istediklerini belirterek, "Çocuk yaşta iki grup birbirlerini kovalıyordu. Bir kişi karşı tarafa ateş etti. Bir anda ayağımda acı hissetim ve kendimi yere attım. Ambulansa ve polise haber verdik" dedi. Arkadaşının gözleri önünde yaralanmasına şahit olan Tuncay Öcalır ise, "Küçük çocuklar ellerinde silahla birbirlerini kovalıyordu. Ateş sesi geldi. Arkadaşım bir anda yere düştü. Kaçarak köşeye saklandık, ne olduğunu anlayamadık" diye konuştu. 

Ekipler, eşkalleri belirlenen silahlı saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 13:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umik kara IP: 88.229.122.xxx Tarih : 24.03.2007 14:34:41
çok üzücü bir olay geçmiş olsun arkadaşa