6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

YÖK Başkanı Özcan Eskişehir'de

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Eskişehir Vali Vekili Ekrem Ballı'yı ziyaret etti.

Özcan, YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Ömer Demir, YÖK Üyesi Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Prof. Dr. Durmuş Günay ve YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Solak ile birlikte, Vali Vekili Ekrem Ballı'yı Valililk makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarete Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazlı Tekin de katıldı.


Vali vekili Ballı, Eskişehir'in üç büyük kent dışında iki devlet üniversitesine sahip tek il olduğunu belirterek, "Bu kentimiz için büyük şans. Eğitim kurumlarımızda kaliteyi devam ettireceğiz" dedi.

YÖK Başkanı Özcan da eğitim kurumlarının başarılarının devam etmesini, kapasitelerinin artmasını beklediklerini, bunu da hep birlikte yapacaklarını söyledi. Osmangazi Üniversitesi'nin sorunlarını Rektör Prof. Dr. Fazıl Tekin'le tartışmak, çözüm yollarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak için geldiklerini dile getiren Özcan, "Teknik ve akademik çalışmalar yapmak için geldik. Başka bir niyetimiz yok'' ifadesini kulandı. Özcan, valilik ziyareti öncesi ve sonrasında, gazetecilerin gündeme ilişkin israrlı sorularını cevaplamaktan kaçındı. Özcan, "Konuşmak istemiyorum. Kendinize iyi bakın" dedi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 17:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?