8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Yol istedi, bacağından vuruldu

ESKİŞEHİR'de, önünde yavaş giden aracın sürücüsünden sağa yanaşıp kendisine yol vermesini isteyen 29 yaşındaki Sami Tür, çıkan tartışmada sol bacağından tabanca ile yaralandı. Kimliği belirsiz saldırgan kaçarken, Tür hastanede tedavi altına alındı.

Şarhöyük Mahallesi'nde, bu sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda, 26 DL 752 plakalı otomobiliyle seyreden Sami Tür, önünden yavaş gittiğini öne sürdüğü bir otomobilin sürücüsünün sağa yanaşıp kendisine yol vermesini istedi.

Araçtan inen plakası alınamayan otomobil sürücüsü ile Sami Tür arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kimliği henüz belirlenemeyen otomobil sürücüsü, evli bir çocuk babası olan Sami Tür'e tabancayla bir el ateş edip sol bacağından yaraladı. Zanlı otomobiline binip kaçarken Sami Tür ise cep telefonuyla yardım istediği bir yakını tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hastanede tedavi altına alınan Sami Tür, kendisine tabanca ile ateş edeni tanımadığını söyledi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Sami Tür, “Çocuğum rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Eşim de yanında refaketçi kalıyordu. Sabahleyin hastaneye onları görmeye gidecektim. Yolda tanımadığım bir otomobil sürücüsü ile trafik yüzünden tartıştık, bana ateş etti” dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 14:02:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?