8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Yolda yürürken kafasına tabela düştü

Eskişehir'de, şiddetli rüzgar sebebiyle bir işyerine ait tabelanın 2. kattan üzerine düştüğü yaşlı adam yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Ertuğrulbey Sokağı'nda meydana gelen olayda, Recep Koçanlı (68) adlı kişi yolda yürürken, bir kuaför dükkanına ait 2. kat penceresindeki tabela, şiddetli rüzgar yüzünden yerinden çıkarak şahsın üzerine devrildi. 

Tabelanın başına çarpmasıyla yüz üstü yere düşen Koçanlı, yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımına yetiştiği yaşlı adam, bir süre yerde yatarak 112 Acil Servis ambulansının gelmesini bekledi. Belediyenin araç trafiğine kapalı olan İki Eylül Caddesi'ne çıkan ara sokak girişlerine yerleştirdiği hayvan heykelleri yüzünden olay yerine gelmekte geciktiği belirtilen ambulans, bahse konu yere ulaşmak için ara sokaklarda dolaşmak zorunda kaldı. Recep Koçanlı, daha sonra yürüyerek olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından, bir süre sonra sokağa girebilen ambulansla kaldırıldığı Yunusemre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Vatandaşlar, belediyenin trafiğe kapalı caddeye çıkan sokaklara hayvan heykelleri yerine açılır kapanır bariyer yerleştirmesini isteyerek, "Daha acil bir durum olabilirdi. 15 dakika ambulans olay yerine gelemedi. Yetkililerin buna acilen çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2007 Cuma 17:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?