4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Youla, gol kralı olmak istiyor

Eskişehirspor'un Gineli golcü futbolcusu Youla, Ümit Karan ile iyi bir ikili olup, ligde bu sezon çok gol atacaklarını söyledi.

Kulüp tesislerinde açıklamada bulunan Gineli golcü Souleymane Youla, yeni sezonda gol kralı olmayı hedeflediğini söyleyerek, "Eskişehirspor iyi bir kulüp, ateşli bir taraftara sahip. Eskişehirspor'da olmaktan çok mutluyum. Türkiye ve yurtdışından en az 10 teklif aldım. Ama ben Eskişehirspor'da kalmak istedim. Eskişehirspor, Fransa'daki kulübümden bonservisimi de aldı. Geçen sezon 15 gol attım. Bu sene 15 golün üzerine çıkmak istiyorum. Bu sezon daha iyi bir takımız. Arkadaşlar birbirini tanıyor. Daha çok gol atacağıma inanıyorum" dedi.

Turkcell Süper Lig'in her sene daha iyiye gittiğini ifade eden Youla, "Bu sene lig daha çetin geçecek. İyi takımlar var. Takımlar iyi transferler yapıyor. Biz de üst sıralara oynamak istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaray'dan transfer edilen Ümit Karan ile ilgili olarak ise Youla, "Ümit Karan iyi bir futbolcu, bunu herkes biliyor. Daha önce birlikte oynamadık. Ama kampta birbirimizi tanıyacağız. İyi futbolcular, her zaman anlaşabilir. Geçen sene Batuhan ile anlaştım. Bu sene de Ümit Karan ile anlaşabilirim. Ben ve Ümit iyi bir ikili olup, bu sene çok gol atacağız" ifadelerini kullandı. Youla, Gine Milli Takımı'ndan bir arkadaşının Eskişehirspor'a denenmek için gelmesinden dolayı da mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 11:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?