4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Yücel gazetecilerle vedalaştı

Başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Eskişehir İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, 66 ayda güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini ve yerine Edirne Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın atanması sebebiyle çok mutlu olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Savaş Yücel, Aksu hizmet binasında gazetecilerle vedalaştı. Yücel, burada yaptığı açıklamada, "Eskişehir'de 66 ay 27 gündür görev yapıyorum. Görev sürem içerisinde Eskişehir'deki kamu kurum ve kuruluşlarının başta değerli amirleri ve personeli, gerek Eskişehir'in güzide insanları, gerek teşkilat personeli ve özellikle basının güzide mensuplarıyla çok güzel günler geçirdik. Tabiri yerindeyse, başarıdan başarıya hep birlikte koştuk. Ancak süre tamamlandı. İnsanlar, zamanı geldiğinde, 'Tamam, benim misyonum bitti' deyip gitmeyi de bilmeli. Bu sebeple ben zaten son bir yıldır misyonumun tamamen bittiğine inandığım için yukarıda, Ankara'da bağlı olduğum amirlerim ve devlet büyüklerim nezdinde birçok girişimde bulundum. Bir başka görev talep ettim. Dün akşam itibarıyla kararnamemiz çıktı. Ben bir başka göreve atanmak üzere Ankara'ya gideceğim" dedi.

İki sebepten dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan İl Emniyet Müdürü Yücel, "Birincisi, burada çok güzel hizmetler verdik. İkincisi, bu hizmetler buraya atanan Hanefi Avcı ile devam edecektir. Hizmetlerin kesintiye uğramayacağından, halkın yüzünün gülmeye devam edeceğinden, teşkilatın daha çok başarıdan başarıya koşacağından emin olduğumdan dolayı çok mutluyum. Hanefi Avcı seçimi, benim şahsi görüşüm olarak söylüyorum, Eskişehir için çok isabetli bir seçim oldu. Bu vesileyle ben başta Eskişehirliler olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarındaki arkadaşlarıma, personellerine, teşkilat personelime ve sizlere, 'Allah'a ısmarladık' diyorum. Bundan sonra Eskişehirlilere aydınlık, huzurlu, mutlu, başarılı, iyi günler diliyorum" diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Savaş Yücel, "Nasip olursa, 4 sene sonra emekli olunca belki Eskişehir'e de yerleşirim. Çok isteyip de yapamadığım hiçbir olay yok. Onun için çok mutlu ayrılıyorum. Ben gönlümce çalıştım. Kafama taktığım her şeyi gerçekleştirdim. Bundan sonra da Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün başarı çıtası düşmeyecek" ifadelerini kullandı.

Yücel, daha sonra gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 20:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?