4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Yumurtalı saldırıya kınama

BBP ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANI HAŞİM KILIÇ'A YAPILAN SALDIRIYI KINADI

Eskişehir Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a yapılan saldırıyı kınadı.

Akdoğan yaptığı açıklamada, "Anadolu Üniversitesinde bir konfrensa katılmak üzere gelen ve konuşması sırasında Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz" dedi.

Eskişehirliler olarak böyle bir protestoyu kabul etmediklerini belirten Akdoğan söyle konuştu: "Böyle bir protesto Eskişehir gençliğine yakışmıyor. Bunu yapanlar Eskişehiri temsil edemez. Eskişehir genci olamaz. Eskişehirde okuyan talebeye yakışmaz.Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak bizler gençlerin daha sağduyulu ve demokrasi içerisinde kalarak protesto şekillerini belirlemeleri gerektiğine inanıyoruz. Türkiye'nin en onemli bir kurumuna saygın ve değerli bir insana Anayasa mahkemesi başkanına yapılan bu saldırı yargıya ve Türkiye Cumhuriyetine yapılmıs bir saldırıdır. Sehit liderimiz rahmetli MuhsinYazıcıoğlu'nun ''Eller silah değil kalem tutmalı'' görüşümüzü yineliyoruz. Bunu yapan gençleri özür dilemeye ve daha aklı selim davranmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 16:07:00
Güncelleme :26 Kasım 2010 Cuma 17:22:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?