5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Zehir tacirlerine darbe!

ESKİŞEHİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 65 GÖZALTI

Eskişehir'de narkotik polisinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve kullandıkları iddia edilen 65 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 9 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı.

Operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen biri kadın 8 kişi ile uyuşturucu madde kullandıkları belirlenen 57 kişi yakalandı.

Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; 170 adet küçük paketler halinde çıkı esrar maddesi, 5 gram kenevir tohumu, uyuşturucu madde satışından kazanıldığı değerlendirilen 185 TL, 1 kılıç, 2 komando bıçağı, 1 kurusıkıdan çevrilme tabanca, 25 fişek ele geçirildi.

Söz konusu 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, "suç işlemek için örgüt kurmak, örgüt kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu maddeleri nakletmek ve satmak" suçlarından adliyeye sevk edildi. Zanlılar arasında yer alan ve bir bacağı sarılı olan şüpheli, adliye merdivenlerini koltuk değneğiyle çıktı.

Haklarında, "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan hukuki işlem başlatılan diğer 57 kişinin ise ilk ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

ESKİŞEHİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 65 GÖZALTI
ESKİŞEHİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 65 GÖZALTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 15:25:00
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 16:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?