6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Zeydan'dan taraftara uyarı!

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, 12 yıl aradan sonra Süper Lig'de emin ve kararlı adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Fenerbahçe maçında hiçbir olay ve küfür istemiyoruz. Fenerbahçe'yi yine en güzel şekilde burada ağırlayalım, ama yenip gönderelim" dedi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Fortis Türkiye Kupası'nda dün Bursaspor'a 2-0 yenildikleri için üzgün olduklarını, bu maçta oynayan yedek oyuncuların forma şansını iyi değerlendiremediğini söyledi.

Ligde Fenerbahçe ile çok önemli bir maç oynayacaklarını, Türkiye'nin kalbinin Eskişehir'de atacağını söyleyen Zeydan, "Önümüzde önemli bir Fenerbahçe maçı var. Türkiye'nin gözü üzerimizde olacak. Kadro olarak çok büyük sıkıntılarımız yok. Sakatlıkları süren Serkan ve Oğuz dışında eksiğimiz bulunmuyor. 12 yıl aradan sonra emin ve kararlı adımlarla Süper Lig'de ilerliyoruz. Fenerbahçe maçı hassas bir maç. Türkiye'nin kalbi burada atacak. Bütün Türkiye, Eskişehirspor'u seyredecek. Eskişehirspor, Galatasaray maçında bir ilke imza attı. Kaç senedir yenemediği takımı burada 4 golle mağlup etti. Bu nedenle Fenerbahçe maçına ilginin fazla olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Taraftarlara sağduyu çağrısında bulunan Zeydan, "Emniyet Müdürü ile görüştüm. Çok sıkı tedbirler alacağını, hiçbir şekilde olaylara taviz verilmeyeceğini, Eskişehirspor'un başarısına da gölge düşürülemeyeceğini söyledi.

Taraftar yine bütün Türkiye'ye örnek olacak. Kesinlikle küfür istemiyoruz ve sağduyulu davranacaklarını düşünüyoruz. Taraftarımız bu maçta tahriklere kapılmasın, stadı doldursun, takımımıza sahip çıksın. Eskişehirspor taraftarının ne kadar büyük, centilmen olduğunu bütün Türkiye'ye bir kez daha kanıtlayalım. Hoş, kardeşlik havasında bir maç olsun. Üç puanı alan taraf da biz olalım. Fenerbahçe'yi yine en güzel şekilde burada ağırlayalım, ama yenip gönderelim. Hiçbir olay, küfür istemiyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin yarın akşam uçakla Eskişehir'e geleceğini açıklayan Zeydan, "Futbolcularımız üç puanı alsınlar. Aldıkları primler, analarının ak sütü gibi helal olsun" ifadesini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 17:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?