3
Mayıs
2024
Cuma
KÜLTÜR/SANAT

Ramazan eğlencesi

Eskişehir'de Ramazan eğlenceleri devam ediyor.
Odunpazarı Belediyesi'nin Kurşunlu Kültür Merkezi'nde düzenlediği ve Eskişehir Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu'nun verdiği konser, beğeni topladı.

Konseri, AK Parti milletvekilleri Murat Mercan, Muharrem Tozçöken, Mahfuz Güler, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu ve yüzlerce Eskişehirli izledi. Şef Ahmet Kızılok yönetimindeki topluluk, Eskişehir türkülerini seslendirerek, vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, kültür yayınları kapsamında Eskişehir Türküleri CD'sini Eskişehirlilere kazandırdıklarını belirterek, "Şehirlerin ruhları vardır. Bu ruhu, emeğimiz, tarihimiz, efsanelerimiz, acılarımız, sevinçlerimiz, ayrılıklarımız ve sevdalarımızın yoğurduğu türkülerimiz besler" diyerek, topluluğa teşekkür etti.

Öte yandan Ramazan ayının 3. haftasını Türk Halk Müziği konserleri ile kutlayan Tepebaşı Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerinde, Türk Halk Müziği Haftası, Zafer Gündoğdu konseri ile son buldu. Gündoğdu'nun konseri ilgi gördü.

.
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 02:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?