3
Mayıs
2024
Cuma
MAHMUDİYE - ESKİŞEHİR
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Meslek Yüksekokulu


Genel Bilgi

Yüksek okul ilçe merkezinde yer alan ve tamamen Yüksek Okulun kullanımında bulunan iki blok ve yaklaşık 1700 m2 kapalı alanda hizmet vermektedir. Yüksek okulun A bloğunda iki adet derslik, bir adet at anatomi ve fizyoloji laboratuarı, bir bilgisayar laboratuarı, çok amaçlı konferans salonu, kafeterya, idari bürolar yer almaktadır. B blokta ise yemekhane, öğrenci çalışma salonu, kafeterya, akademik toplantı salonu bulunmaktadır. 2009-2010 öğretim yılında hizmete geçmesi planlanan 90 dönem arazi içinde yer alan Uygulama tesislerimiz ile meslek yüksekokulumuz kendi at tavlasına ve eğitim merkezine kavuşmuş olacaktır.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Mahmudiye/Eskişehir
Posta Kodu :
Telefon :222 611 23 11
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.