16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Başarılı atletler ödüllendirildi

Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk, 19 Ocak 2008 Cumartesi günü Antalya'da yapılan Türkiye Kros Ligi Final Yarışması'nda, 2000 bin metre yıldız bayanlarda Türkiye Şampiyonu olan Karamanlı atletleri altınla ödüllendirdi.

Şampiyonada derece alan atletler Gençlik ve Spor İl Müdürü Recep Yıldırım ve antrenör Murat Yurdadön ile birlikte Belediye Başkanı Ali Kantürk'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Recep Yıldırım, Başkan Kantürk'ün her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, “Başkanımız tüm spor branşlarına büyük önem veriyor. Kendisine spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Antalya'da aldıkları başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Ali Kantürk ise, “Belediye olarak her zaman sporun ve sporcuların yanında olduk. Aldıkları başarıyla bizleri gururlandıran sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Kantürk sporcuları ayrı ayrı tebrik ederek, birer cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 14:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?