16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Karamanlı atletlerin büyük başarısı

Karaman Gençlik ve Spor Atletizm Takımı'nın, Antalya'da yapılan Türkiye Kros Ligi Final Yarışması'nda, 2000 bin metre yıldız bayanlarda birinci olması sevinçle karşılandı.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Recep Yıldırım, atletizm takımının başarısı sayesinde büyük bir onurla Karaman'a döndüklerini söyledi.

Bu başarılarının Karaman halkının desteğiyle katlanarak artacağını ifade eden Yıldırım, "Kızlarımız bize büyük onur yaşattı. Sporcularımız ilk kez diğer büyük illeri, büyük farkla geçerek Türkiye şampiyonu oldu. Bu tablo bize büyük onur verdi. Büyük illeri 35 puan gibi açık farkla geride bırakarak Türkiye şampiyonu olmak her kesin harcı değil" dedi.

Antrenör Murat Yurdadön sporcular Ebru Karademir, Ümmühan Karaçadır, Figen Aşık ve Tuğba Birer ile gurur duyduklarını belirten Yıldırım, "Hepsine Karaman halkı adına teşekkür ediyorum. Karaman halkını temsil eden, ilimizin adını Türkiye'ye duyuran Karaman'ın öz evlatlarına sahip çıkılmalı. Bu yapıldığı takdirde sporcularımız, Karaman'ın adını birkaç yıl içinde dünyaya da duyuracaklardır. Hedefimiz 2010 yılındaki Avrupa Gençler Şampiyon Kulüpler Kupası'na katılmak. Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bu müsabakada maddi ve manevi yönden bize destek olan Karaman halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 17:04:33
Güncelleme :21 Ocak 2008 Pazartesi 17:07:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?