21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Engelli krosçular kampa girdi

Portekiz'de 22 Mart'ta yapılacak İşitme Engelliler Avrupa Kros Şampiyonası öncesi 11 kişilik ekibiyle Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tesisleri'nde kampa giren İşitme Engelliler Atletizm Milli Takımı, hazırlıklarını Kemal Kaynaş Stadı'ndaki Süreyya Ayhan Sentetik Atletizm Pisti'nde sürdürüyor.

Kamp çalışmalarını değerlendiren Milli Takım Antrenörü İbrahim Urgancı, 22 Mart'ta Portekiz'de yapılacak olan Avrupa Kros Şampiyonası'na hazırlanmak için Karaman'ı tercih etmelerindeki en önemli nedenin ilde atletizme çok uygun bir zemin meydana getirilmesi olduğunu belirterek, "Bu bizim Karaman'daki ilk kamp dönemimiz değil. Daha önceki şampiyonalara da biz burada hazırlandık. Burada bize gösterilen yakın ilgi ve çalışmalarımıza verilen destekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Karaman gerçekten kamp için ideal bir il. Diğer branşlara da tavsiyemiz burayı gelip görmeleri ve bu güzel tesislerden yararlanmalarıdır.

En büyük hedefimiz bundan önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonra da yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası'nda hem takım olarak hem ferdi olarak şampiyonluk kazanmaktır. Bu kamp döneminde çalışmalarımıza yeni bir renk daha katıldı. Hepimizin hocası çok değerli teknik direktörümüz Mehmet Tümkan da aramıza katıldı. Hocamızın da gelmesiyle başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz" dedi.

Urgancı, Karaman'da 18 Ocak'ta başlayan kamp çalışmalarını 18 Şubat 2006 tarihinde tamamlayacaklarını, kampta 11 sporcu, 1 masör ve 2 antrenörün bulunduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 14:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?