18
Mayıs
2024
Cumartesi
FELAHİYE - KAYSERİ

AK Parti'nin ziyaretleri sürüyor

AK PARTİ'NİN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Anayasa değişikliği referandumu sonrası yapılan teşekkür ziyaretleri Özvatan ve Felahiye ilçeleri ile devam etti.

Ziyarete AK Parti il yönetiminin yanı sıra kadın kolları ve gençlik kollarının temsilcileri ile birlikte TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ta katıldı. Yakut, vatandaşlara teşekkür etti ve her fırsatta referandum sayesinde ülkede yaşanacak olan değişiklikler hakkında bilgiler verdi.

AK Parti heyeti ilk olarak Özvatan ilçesine gitti. Özvatan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Özvatan İlçe Başkanı Hasan Karazehir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet, buradan Özvatan İlçe Danışma Meclisi toplantısına geçti.

Toplantıda konuşan Özvatan Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut’a ilçelerine karşı gösterdiği duyarlılık nedeniyle teşekkür ederek, ilçede yapılan bazı hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, referandumda alınan oy oranı nedeniyle ilçe teşkilatına teşekkür etti. Yakut, “Referandumla birlikte ihtilalcileri koruyan bir yasa olan geçici 15. maddeyi kaldırdık. Bizim yapmak istediğimiz kamu vicdanında bunların mahkum edilmesiydi ve bununda neticesini aldık” şeklinde konuştu.

Özvatan’a yapılan hizmetler hakkında da bilgiler veren Yakut, "Özvatan-Kayseri yolu ve Kemrelik köprüsü için 24 milyon TL’lik bütçe oluşturuldu, 16 milyon TL’lik kısmının ise tamamlandı. Biz iktidara geldiğimizde köylerimizin bazılarının yolu ve suyu yoktu. KÖYDES Projesi ile bugün Türkiye’de yolu ve suyu olmayan köy kalmadı. Köylerin yollarını yaptık, kanalizasyonlarının büyük kısmını yaptık, yapmaya da devam ediyoruz" dedi.

Yakut’un ardından söz isteyen Hazım Turhal isimli yaşlı bir vatandaş ise okuduğu şiir ile ilçe danışma meclisine renk kattı. Yapılan konuşmaların ardından TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, referandumda gayretli çalışmalar yapan AK Parti Özvatan İlçe teşkilatı adına İlçe Başkanı Hasan Karazehir’e teşekkür belgesi verdi.

AK Parti heyeti daha sonra Özvatan İlçesine bağlı Kemrelik köyüne giderek burada vatandaşlara teşekkür etti. Buradan Felahiye ilçesine bağlı Kayapınar ve Büyüktoraman beldeleri ziyaret edildi. AK Parti Felahiye İlçe Başkanı Mustafa Gürcü’nün de eşlik ettiği ziyaretlerde belde esnafları ve vatandaşlara referandumda sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür edildi. Beldelerde park, çay bahçesi ve kahvehane gibi yerlerde rastladığı topluluklarla sohbet imkanı da bulan TBMM Başkanvekili Sadık Yakut burada vatandaşlara referandumun neden yapıldığını ve referandum sonrası ülkede yaşanacak olan değişikler hakkında bilgiler verdi. Ziyaretler sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti heyeti şehre mutlu bir şekilde döndü.

AK PARTİ'NİN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 16:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?