18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

25 trilyonluk yol hizmete açıldı

KOCASİNAN’DAN 25 TRİLYONLUK YOL

Kayseri Kocasinan Belediyesinin yaptığı Tuna Caddesi -Ihlamur yolu hattı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve vatandaşların katıldığı törende konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, “Tuna Caddesi’nden gelen vatandaş Kadir Has Kongre alanına rahatlıkla gidecek. Bu yol vatandaşları baypas yolu olarak rahattı. Şuan bin 553 metre yolun açılışı yapacağız toplam mal oluş bedeli 25 milyon liradır. Tuna Caddesi Ihlamur hattı yolu toplam 30 kilometre ve 5 bölümden oluşuyor biz şimdi 2. kısmını açmak için burada bulunuyoruz” dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yollar şehirler için çok önemli yere sahip ve çevresine hayat vererek medeniyet getirir. Önümüzdeki yıllarda Kayseri’yi daha ileriye götürecek projeler yapılacak bunlardan birkaçı olarak YÖK tarafından Bakanlar Kuruluna sunulan Kayseri’ye 2. Devlet Üniversitesi kurulacak, Erciyes’e 25 bin Euro’luk yatırımla turizmin canlanması için çalışmalara başlandı, böylelikle ezber bozmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel bu şehir marka şehir olmaya devam edeceğini vatandaşlarımızdan anayasa değişikliğiyle ilgili olarak destek beklediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından 2,5 milyon liralık yol hizmete açıldı.

KOCASİNAN’DAN 25 TRİLYONLUK YOL
KOCASİNAN’DAN 25 TRİLYONLUK YOL
KOCASİNAN’DAN 25 TRİLYONLUK YOL
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 19:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?