20
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

AKP'li kadınlar ziyarete çıktı

AK Parti Kocasinan Kadın Kolları üyeleri, Anadolu Sakatlar Derneği ve Ahmet Baldöktü Sosyal Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

AK Parti Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Selma Ünal ve beraberindeki partili kadınlar, ilk olarak Anadolu Sakatlar Derneği'ne ziyaret ederek, burada Dernek Başkanı Osman Kılıç ile görüşerek bilgiler aldı. Engelliler için yapılan faaliyetlerle, diğer kurumlarla koordineli olarak yaptıkları hizmetler hakkında Osman Kılıç'tan bilgi aldıklarını ifade eden Selma Ünal, “Engelliler ile ilgili yapılan bütün hizmetlerin büyük önem taşıdığını çok iyi biliyoruz. Toplumumuzun önemli bir kısmını oluşturan engelli vatandaşlarımızın hayatlarının kolaylaştırılması ve kendilerine moral verilmesi büyük önem taşıyor” dedi.

Selma Ünal ve beraberindekiler daha sonra Ahmet Baldöktü Sosyal Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, çocuklarla yakından ilgilendiler. Merkezdeki çocukların ve gençlerin yaşantılarını yerinde görme imkanı bulduklarını ifade eden Selma Ünal, “Türkiye genelinde bu tür 8 rehabilitasyon merkezinin olduğunu ve çok önemli işlevler gördüğünü öğrendik. Bu yüzden de bu kurumumuzun faaliyetlerinden de büyük mutluluk duyduk. Bu çocuklarımıza gerek devlet olarak gerek toplum olarak sahip çıkmamız ve toplumumuza kazandırmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda emeği geçen herkesi kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 14:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?