26
Mayıs
2024
Pazar
KOCASİNAN - KAYSERİ

Araç filosu basına tanıtıldı

KOCASİNAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 9 YENİ ARAÇ KATILDI

Kocasinan Belediyesi'nin filosuna dahil ettiği 2 tanker, 4 kamyon, 2 çöp toplama aracı ve 1 arazi aracı, basına tanıtıldı.

Kocasinan Belediyesi önünde yeni alınan araçlara yönelik tanıtım gerçekleştirildi.

Burada konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Kocasinan Belediyesi araç filomuza bugün 9 araç katıldı bunların dışında sonradan gelecek 1 aracımızla birlikte 10 yeni araç kazandırmış olacağız. Araçlar farklı fonksiyonlu ve ihtiyaçlarımıza göre alınmış ve 1 milyon TL'ye mal olmuştur. Daha önce 70'li ve 80'li yıllarda alınmış araçlarımız vardı. Bunları elden çıkartıyoruz. Belediye olarak ulaşım ve haberleşme konularında güncel olmaya gayret ediyoruz. Bu araçlarımızın tamamı Kocasinan halkının yaşamını kolaylaştırmak için bu bakımdan hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

18 Mart Çanakkale zaferine yönelik olarak da açıklamalarda bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Ben, Türk gençliğinin Çanakkale'ye gitmesini ve oraları yerinde görmesini arzu ediyorum. Bu hususta belediye olarak da gayretlerimiz var. Bir gencin bunu orada, yerinde anlamasının 100 kitaptan daha fazla bilgi verdiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

KOCASİNAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 9 YENİ ARAÇ KATILDI
KOCASİNAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA 9 YENİ ARAÇ KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 14:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?