20
Mayıs
2024
Pazertesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Kocasinan Belediyesi, "tozsuz bayram, sorunsuz kış" yaşanması için asfalt çalışmasını yoğunlaştırdı. Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi, kış sezonundan önce mahallelerdeki asfalt ihtiyacını karşılamak amacıyla, iş bölümü toplantısı yaptı. Toplantıya, Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi, KASKİ, Elektrik Şirketi ve HSV Doğalgaz yetkilileri katıldı.

Ekim ayı içinde harfiyat ve asfalt koordinasyon toplantılarının her hafta yapıldığını ifade eden Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Güzel bir şehir oluşturmak amacıyla Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim ayı içinde doğalgaz, kanalizasyon, içme suyu, belediye hizmetleri ve elektrik için çok yoğun çalışmalar yaptık. Doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Kayseri’de böyle bir güzel şehir olması için bu sıkıntılar yaşanacaktır" diye konuştu.

Başkan Bekir Yıldız, bugün itibariyle doğalgaz, su, kanal, elektrik, telefon alt yapı çalışmaları tamamlanarak hafriyatın yüzde 95 oranında üstünün kapatıldığına dikkat çekerek, "Kocasinan Belediyesi; Fevzi Çakmak, Mimarsinan ve Erciyesevler mahallelerinde asfalt çalışmaları tamamlandı. Diğer mahallelerin çalışmalarını ise tamamlayacağız. Bayram öncesi tozsuz bir şehir oluşturup kışa sorunsuz gireceğiz" şeklinde konuştu.

kocasinan
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 14:46:04
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 13:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?