18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

Başkan Yıldız'dan spora destek

Kayseri Kocasinan İlçe Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sporun gelişmesi için bugüne kadar verdikleri desteğin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Kolejspor'un Başkanı Ömer Yağmur ve yönetim kurulu üyeleri, Kocasinan Belediye Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Başkan Bekir Yıldız, ziyarette yaptığı açıklamada, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor'un Turkcell Süper Ligi'nde, Kolej Bayan Basketbol Takımı'nın da 1. Lig'de mücadele etmesinin Kayseri'nin tanıtımı ve potansiyeli açısından önemli bir gösterge olduğunu belirterek, "Bayan basketbolcularımız önemli bir başarı yakalamıştır. Bu başarı bu yıl ligde kalarak perçinlenmelidir. Kocasinan Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman dost olduk. Bu duruşumuz böyle devam edecek. Kolejspor'a da elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Kolejspor Başkanı Ömer Yağmur ise, bayan basketbol takımının çalışmaları ve transferler hakkında Başkan Bekir Yıldız'a bilgiler verdi. Yapılan konuşmaların ardından Kolejspor Başkanı Ömer Yağmur, Belediye Başkanı Yıldız'a Kolejspor bayrağı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2005 Çarşamba 21:42:58
Güncelleme :13 Kasım 2005 Pazar 14:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?