16
Haziran
2024
Pazar
KOCASİNAN - KAYSERİ

Belediye, 6 mahalleye daha hizmet evi yapacak

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 6 mahalle muhtarlığına daha hizmet evi yapacaklarını belirterek, muhtarlara sunulan imkanlarla vatandaşa verilen hizmet kalitesinin arttığını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, göreve geldiklerinden bu yana Melikgazi ve Kocasinan Belediyesi sınırları içindeki muhtarlıkların yüzde 75’nin hizmet evine kavuşturulduğunu belirterek, sekreteryası, aracı, bilgisayarı, binası olan bir muhtarlığın vatandaşa daha kaliteli hizmet sunacağını vurguladı.

Ahi Evran, Cami Kebir, Ziya Gökalp, Hoca Ahmet Yesevi, Pervane ve Oruç Reis mahallelerinde belediye hizmet evi inşaatının devam ettiğinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "Toplam 58 milyar liraya mal olacak hizmet evlerinin ihalesi tamamlandı. İnşaatları da neredeyse bitiyor. Belediyeler olarak muhtarlara sürekli yardım ediyoruz. Muhtarların rahat hizmet etmesi, vatandaşın da çekinmeden muhtarın kapısına varabilmesi için, belediye hizmet evleri yapıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun; güle güle kullansınlar" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 12:57:15
Güncelleme :1 Haziran 2005 Çarşamba 12:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?