18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

Belediyeden yol atağı

KOCASİNAN'DAN YOL ATAĞI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri'nin süratli ve imarlı gelişmesinde geniş, pratik, düzenli ve kaliteli yolların önemli katkısı olduğunu belirterek sadece Argıncık Semti için son 6 ayda 41 milyon liralık yol yatırımı yaptıklarını söyledi.

Yolların, kaliteli alt yapısıyla birlikte ulaşımı rahatlatacak nitelikte yapılmasına özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız,” Vücudun canlılığını sağlayan damarlar gibi yol, cadde ve sokaklar da şehirlerin canlığını sağlama görevini üstlenmiştir. Bir şehirde yollar ne kadar geniş, düzenli, akıcı, açık ve sağlıklı biçimde ulaşımı kolaylaştırırsa gelişimde o kadar kolay, hızlı ve yaşanabilir nitelikte olur. Bu gerçekten hareketle yol yapımına büyük önem veriyoruz” dedi.

Başkan Bekir Yıldız, Argıncık Semti'nin gelişmesi, imar karakterinin değişmesi, istenen ve beklenen kabuğunu kırma hareketinin çevredeki büyük ulaşım kanallarına sağlıklı yollarla açılmakla mümkün olacağının altını çizerek,” Geçtiğimiz günlerde 25 milyon lira harcama yaparak Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nı Argıncık'a bağlamıştık. Ardından 16 milyon lira harcamayla 16. caddeyi açarak Argıncık içinde önemli bir ulaşım ağı oluşturduk. Şimdi de Argıncık semtini mevcut çevreyol üzerinden eski çevre yola ulaştıran yolu genişletiyoruz. Cırgalanda bin 500 metre uzunluğundaki yolun genişliğini iki katına çıkarıyoruz. Bir milyon 250 bin liralık harcamayla Argıncık için yeni bir ulaşım damarı yapıyoruz. Ekim başında hizmete açmayı planlıyoruz” şeklinde bilgiler verdi.

KOCASİNAN'DAN YOL ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 17:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?