26
Mayıs
2024
Pazar
KOCASİNAN - KAYSERİ

Demirciler sitesi hazırlıkları başladı

KOCASİNAN'DA DEMİRCİLER SİTESİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, esnafın hayatını kolaylaştırmak amacıyla site çalışmalarına önem vererek, birlikte hareket eden her esnaf grubunu da siteye kavuşturmak için çalıştıklarını söyledi.

Demirciler Sitesi Dernek Başkanı Ahmet Öyük, yönetim kurulu üyeleriyle Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Demirciler Sitesi için düşünülen arsanın esnafa tahsisi ve işlemlerin hızlandırılması için yardımcı olacaklarını vurgulayan Yıldız, "Kocasinan Belediyesi deyince akla esnaf dostu ve esnaf siteleri gelmektedir. Kayseri nüfusunun yaklaşık yüzde 40'ı evinin maişetini esnaflıktan karşılıyor. Biz esnafın hayatını kolaylaştırmak amacıyla site çalışmalarına önem veriyoruz. Yapılan siteler esnafa, şehrimize ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Birlikte hareket eden her esnaf grubunu siteye kavuşturmak için çalışıyoruz" dedi.

Sitenin başlangıçta tanımlamasının tam yapılıp adının doğru konması gerektiğine dikkat çeken Yıldız, "Kocasinan Belediyesi olarak bir sitenin esnafı yormadan, pratik biçimde yapılması için belirlediğimiz stratejik süreç var. Bu süreç Demirciler Sitesi esnafı için de uygulanacak. İnşaatı siz yürüteceksiniz ama bize düşen her işte esnafın yanında olacağımızı bilin. Meselemiz site yapılsın, ortaya bir eser çıksın, esnaf da bir arada işyerinde çalışmaya başlasın. Maliyeti artıracak ayrıntılara takılmaktan ve aşırı harcamadan uzak durun. Yapı bir bütünlük arz edip, dış görünümü sizi temsil etsin" şeklinde bilgiler verdi.

KOCASİNAN'DA DEMİRCİLER SİTESİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 15:09:00
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 18:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?