18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

Havalandırma boşluğunda sıkıştı!

ŞAŞKIN KOMŞU HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA SIKIŞTI

Kendi evlerinden başka bir daireye su akıtan boruyu tamir etmek için havalandırma boşluğuna iple inmeye kalkışan şahıs, sıkışınca alt kattaki gurbetçi evinin tuvalet penceresinden içeri girdi. Evde kimsenin olmaması nedeniyle tekrar mahsur kalan şahıs, itfaiyenin operasyonuyla kurtarıldı.

Olay, merkez Kocasinan ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi Şule Apartmanı'nda meydana geldi. 3. katta oturan 56 yaşındaki Mustafa Bayram, 1. kattaki komşunun şikayeti ile evinden su akıtan boruyu tamir ettirmek için su tesisatçısını çağırdı. Ancak su borusunun havalandırma boşluğundan tamir edilebileceğini söyleyen su tesisatçısı, oraya giremeyeceğini söyledi. Komşunun sürekli şikayet etmesinden bıkan Mustafa Bayram, beline bağladığı iple tuvaletin havalandırma boşluğuna indi.

Boruyu tamir edemeden tekrar çıkmayı deneyen Bayram, ikinci kata geldiğinde sıkıştı. Tuvalet penceresinden gurbetçi komşusunun evine girmeyi başaran Bayram, bu kez de kimsenin bulunmadığı evde mahsur kaldı.

Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, aracın giremediği alanda seyyar merdiven kurdu. Bayram kurtarılmayı beklerken, mahalle halkı ise film izler gibi olayı meraklı gözlerle seyretti. Bayram itfaiye erinin yardımıyla balkondan inerken, komşuları ise kurtuluş sevincini alkışladı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ŞAŞKIN KOMŞU HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA SIKIŞTI
ŞAŞKIN KOMŞU HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA SIKIŞTI
ŞAŞKIN KOMŞU HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA SIKIŞTI
ŞAŞKIN KOMŞU HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA SIKIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 12:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?