31
Mayıs
2024
Cuma
KOCASİNAN - KAYSERİ

İftar çadırında vatandaşlarla buluştu

Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, ‘Ben yalnızım, bana ulaşan yok’ diyen birilerinin kalmaması için gayret gösterdiklerini söyledi.


Eşi ve çocuklarıyla birlikte Gökkuşağı Derneği’nin Yeşil Mahallesi’ndeki iftar çadırını ziyaret eden Bekir Yıldız, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Haskaraman, yönetici Ahmet Erkan ve vatandaşlarla sohbet edip yemek servisi yaptı. Açıklamalarda bulunan Bekir Yıldız, ”Kocasinan Belediyesi olarak Argıncık’ta bin, Boztepe, Sancaktepe, Oruç Reis, Hilal ve Mithatpaşa mahallelerini kapsamak üzere Yeşil Mahalle’de ise bin kişilik 2 iftar çadırı organizasyonunu yaptık” dedi.
Gökkuşağı Derneği bünyesinde hayırseverlerin iftar çadırına büyük destek verdiklerini vurgulayan Bekir Yıldız, ”Kocasinan Belediyesi organizasyon yaptı. Hayırseverlerimiz her gün 2 çadırda 2 bin insanımıza iftar veriyor. ‘Kayseri’de yalnızım, bana ulaşan yok’ diyen birileri kalmasın gayretindeyiz. Ramazanın bereketiyle insanların gönülleri yumuşuyor, varlıklı insanlar ihtiyaç sahibi insanlara uzanıyor. Şehirde huzur bu şekilde de sağlanır. Bu bakımdan iftar sofralarını çok önemsiyorum. Verenlere, emeği geçenlere teşekkür ediyor, sayısının artmasını diliyorum. Herkesin Ramazan ayını tebrik eder, gönüllerince bayrama ulaşmalarını dilerim” şeklinde konuştu.


Sosyal devlet ve sosyal belediyenin bütün özelliklerini tam anlamıyla Kocasinan Belediyesi’nde görmenin gururunu yaşadıklarını belirten Abdurrahman Haskaraman da, ”Bekir Yıldız Başkanımız ve ekibi çok destek oldu, ne imkanları varsa bize verdi. En iyisini yapmamız için çaba gösterdi. Böyle mübarek bir günde birlikte olmanın şerefini yaşıyoruz. Kocasinan Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 16:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?