25
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

Kar timleri görev başında

285 KİŞİ KOCASİNAN’I TEMİZLİYOR

Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, kar yağışı sonrasında, kar temizleme çalışmalarına başladıklarını belirterek, “285 personelimizle ve 50 araçla çalışmalar sürdürülüyor” dedi.

Yapılan çalışmalar sonrasında yolların açık olduğunu bildiren Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, kar yağışıyla birlikte hastanelere ulaşan yollarda, ana caddelerde köprü ve kritik noktalarda kar temizliği ve tuzlamaya başladıklarını vurguladı. Başkan Bekir Yıldız, “4 karla mücadele ekibimiz yağışla birlikte başlanan çalışmalara hiç ara vermeden devam ederek ana caddelerle yaya yoğunluğu olan kaldırımları ulaşıma uygun hale getirdi. Yağış aralıklarla devam etmesine rağmen ulaşım engelimiz yok, yeni bağlanan mahallelerimiz başta olmak üzere her yerde yollarımız açık” dedi.

285 personel ve 50 araçla çalışmaların hala devam ettiğinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız, “Meteorolojik ihbarları her an takip ediyoruz. Bir yandan çalışmalara devam edip öte yandan yağış ihtimali nedeniyle eksiklerimizi gideriyoruz. Belediyeler kar temizliyor, buza karşı tuzlama yapıyor ama sürücülerimizin araç kullanırken daha tedbirli ve dikkatli olması gerekir” şeklinde konuştu.

285 KİŞİ KOCASİNAN’I TEMİZLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 16:35:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?