18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

Kocasinan Belediyesi'nden hurda araç temizliği

Kocasinan Belediyesi Zabıta, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içindeki sokağa terk edilmiş hurda araçları topladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız konuyla ilgili açıklamasında, çevre temizliğinin vatandaşların belediye çalışmalarına verdiği destekle en iyi biçimde sağlanabileceğini söyledi.

Temizliğin olmadığı yerde hiçbir hizmetin anlam taşımadığını vurgulayan Başkan Yıldız, temizlik hizmetlerini belediye çalışmaları için 'olmazsa olmaz' olarak gördüklerini belirtti. Yıldız, "Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için temizlik konusunda titiz çalışıyoruz. Bu amaçla yoğun olarak atık çöp toplama ve süpürge hizmetleri yapıyoruz. Bu aralar sokaklara terk edilmiş eski, hurda otomobil temizliği de yapıyoruz. Evinin çöpünden başka hurda araçlarını sokağa atanlar var. Temiz bir çevre için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızdan çevre ve temizlik konusunda destek istiyoruz" dedi.

Zabıta, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, başta Yeni Sanayi olmak üzere mahallelerde hurda araç taraması yaptığına dikkat çeken Yıldız, şehrin çeşitli bölgelerinde çevre kirliliği oluşturan, terk edilmiş hurda halindeki 25 aracın toplatılarak, Kocasinan Belediyesi atölyesine taşındığını ve bu çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

KAYSERİ - İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2004 Salı 15:01:04
Güncelleme :28 Mayıs 2005 Cumartesi 13:08:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?