25
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

Kocasinan'a kış parkı

BAĞDAT CADDESİ’NE KIŞ PARKI YAPILDI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, ılıman geçen hava sıcaklıklarını fırsat bilerek kış mevsimi içinde yeni bir park daha yaptıklarını söyledi.

Son 15 yıldır Kasım ayının ortasına gelmeden inşaat sezonunu kapatarak kış hazırlıklarına yöneldiklerini hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, “Aralık, neredeyse bitmek üzere, haftaya Ocak başlayacak olmasına rağmen günlük-güneşlik havalar yaşıyoruz. Biz de bunu fırsat bilerek yaz sezonu çalışmalarına kontrollü biçimde devam ediyoruz. Meteorolojik ihbarları da dikkate alarak 2011 yılı ilkbaharında yapmayı planladığımız bazı işleri öne çektik” dedi.

Kış ortasındaki yaz havalarını fırsat bilerek Barbaros Mahallesi’ne de bir kış parkı yaptıklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız,” Bu parkın yapımını elimizde meteorolojik bilgilerle adım adım gerçekleştirdik. Şimdi parkın çimleri boy atarak biçme büyüklüğüne geldi. Yaklaşık 5 bin 500 metrekarelik parkın ağaç, çim-çiçek ekim ve dikimini bitirdik. Sulama ve aydınlatma sistemlerini de yaptık. Park mobilyalarını tamamladık. Beden eğitimi ve spor aletlerini, basketbol sahasını da hazırladık fakat 15 günlük hava raporu görülemediği için riske girmeden bunları baharda kurmayı uygun gördük. 250 bin liralık harcamayla Barbaros Mahallesi’ne yeni bir park yaptık. Bahar’ı hedeflemiştik ama kışa kısmetmiş. Vatandaşlarımız güle güle kullansın” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2010 Perşembe 17:42:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?