26
Mayıs
2024
Pazar
KOCASİNAN - KAYSERİ

Kocasinan'dan yatırım atağı

KOCASİNAN'DAN 2010 YILI YATIRIMINA 60 MİLYON TL

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 2010 için 60 milyon liralık yatırım planladıklarını söyledi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için çalışırken hesabını bilen, ihtiyaçlara çözüm üreten bir anlayışla 2009 yılını borçsuz kapattıklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nin hazırladığı 80 milyon liralık gerçekçi bütçeyi vatandaşa hizmet etmek için harcayacaklarının altını çizen Yıldız, hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için çalışırken kaynakları da israf etmeden insaflı biçimde kullandıklarını kaydetti.

Belediyenin günlük rutin hizmetlerini aksatmadan yerine getirdiklerini vurgulayan Yıldız, "29 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra hizmet sorumluluk alanımız 7 kat arttı. Bu nedenle çalışma sistemimizi yenileyerek bir planlama ile vatandaşımızın ihtiyaçları için kalıcı çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Hizmet üretirken de çalışanımızın alın terini gününde, mal ve hizmet satın aldığımız esnafımızın parasını da hak ettiği zaman hemen ödüyoruz. Bu yönetim mantığıyla 2009'u da borçsuz kapattık. 80 milyon liralık 2010 yılı bütçesinin 60 milyon liralık önemli bölümünü yatırım hizmetleri için ayırdık. 25 milyon liralık vergi gelirlerine sırtımızı dayamadan 55 milyon liralık da kaynak ürettik. Şeffaf bütçe, harcama ve yönetim anlayışımızla 16 yıldır insanımızın sıkıntısını çözüp mutlu edecek hizmetler üretmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 18:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?