18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

Oğuz Caddesi yenilendi

KOCASİNAN OĞUZ CADDESİ'Nİ YENİLEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, çok yoğun bir nüfus tarafından kullanılan Oğuz Caddesi'nin 1 milyon lira harcanarak, genişletme ve yenileme çalışmalarının bitirilip hizmete açıldığını söyledi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, Fatih ve Sahabiye Mahallesi arasında sınır olan, İstasyon, Salih Avgun Paşa ve Hastane Caddesi kesişimin de sabah ve akşam trafiğinin çok yoğun yaşandığı Oğuz Caddesi'nin, bütün alt yapısıyla modern biçimde yenilendiğini kaydetti.

Yıldız, "Eski Çevre Yol ve Sivas Caddesi için alternatif oluşturan Oğuz Caddesi'ni 4 metre daha genişletip ulaşımı rahatlatmıştık. Büyükşehir Belediyesi, KASKİ, Elektrik Şirketi, Kayseri Gaz ve Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışarak Oğuz Caddesi'ni bütün alt yapısıyla yeniledik. İçme suyu, kanalizasyon, elektrik hatları, sinyalizasyon, doğalgaz ve aydınlatmalar yenilendi, MOBESE de kuruldu" dedi.

Kocasinan Belediyesi nüfusunun yoğun biçimde kullandığı 425 metre uzunluğundaki Oğuz Caddesi'nin yenilenmesi için toplam 1 milyon lira civarında harcama yapıldığını vurgulayan Yıldız, "Allah kaza bela vermesin, vatandaşlarımız güle güle kullansın. Çok güzel bir ulaşım kanalı oluşturuldu" dedi.

KOCASİNAN OĞUZ CADDESİ'Nİ YENİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 15:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?