24
Mayıs
2024
Cuma
KOCASİNAN - KAYSERİ

Parklara haşere ilaçlaması

PARKLAR HAŞERATA KARŞI İLAÇLANDI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sıcak havalar nedeniyle bunalan insanların soluğu parklarda alarak rahatlayıp dinlendiğini söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, hayatı kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için yaptıkları çeşitli hizmetlerin ana başlıklarından birinin park ve yeşil alanlar olduğunun altını çizerek,” Park ve yeşil alan çalışmalarına her zaman çok büyük önem veriyoruz. Yorulan şehir insanı dinlenmek, huzur bulmak için parklara koşuyor. Hava sıcaklığının hissedilir oranda artması da parklara olan ilgiyi yoğunlaştırıyor. Biz de vatandaşımızın ilgisinden ve misafirliğinden son derece memnunuz” dedi.

Sunulan hizmetlerin vatandaşlar tarafından kullanılmasının, verilen emeğin işe yaramasının belediyecilere büyük keyif verdiğinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız,” Parklarımıza misafir olarak gelen vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için gayret gösteriyoruz. Parklarımızı 7'den 70'e herkesin kullanabileceği mekanlar olarak donatıyoruz. Her türlü haşerata karşı ilaçlayıp hijyen sağlıyoruz. Sıcak havalardan bunalan insanlar parklarımızda serinliyor, dinleniyor” şeklinde bilgiler aktardı.

PARKLAR HAŞERATA KARŞI İLAÇLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 17:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?