18
Mayıs
2024
Cumartesi
KOCASİNAN - KAYSERİ

SP adayları destek turunda

Kayseri'de, Saadet Partisi (SP) Melikgazi ve Kocasinan Belediye Başkan adayları, Eski Sanayi Mahallesi esnafını ziyaret ederek, destek istedi.

Eski sanayi esnafını ziyaret eden, SP Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ve Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun, çeşitli meslek grubunda yer alan çok sayıda esnafla sohbet ederek, 29 Mart seçimleri öncesi destek istedi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan SP Kocasinan Belediye Başkan adayı Nuh Tosun, krizin her alanda hissedildiğini söyledi. Eski Sanayi esnafının da krizden etkilendiğini kaydeden Tosun, "Eski Sanayi Mahallesi esnafını gezimiz sırasında ekonomik sıkıntıları olduğunu tespit ettik. Kayseri gibi ticaretin kalbi sayılacak bir yerde sıkıntılar mevcut. Ekonomik sıkıntılarının yanında belediyecilik anlamında da sıkıntıları mevcut” dedi.

Ardından bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan ise esnafın sıkıntılarını çözüme kavuşturacak projeleri hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

SP'DEN KONVOYLU GÖVDE GÖSTERİSİ

SP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ve Melikgazi Belediye başkan adayı Mahmut Arıkan dün Eskişehir Bağları mahallesindeki vatandaşı ziyaret etti. Ziyaret öncesi 250 kişilik bir konvoyla Osmanlı, Selçuklu ve Danışmentgazi mahallelerine geçen adaylar, mahalle sakinlerini selamladı.

Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala partilerde seçim çalışmalarını hızlandırdı. Mahalle sakinlerine karanfil veren başkan adaylarına halkın yoğun teveccühü ile karşılaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?