1
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Keçinin gazabına uğradı!

Kayseri'de dağda otlayan keçinin yuvarladığı taş, küçük bir çocuğun ayağını kırdı.

Hafta sonu piknik yapmak için ailesi ile birlikte Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde bulunan Kapuzbaşı Şelaleleri'ne giden 14 yaşındaki Erhan Yolcukaya, inatçı bir keçinin gazabına uğradı. Yorulduğu piknikte dinlenmek için traktörün römorkunda uyuyan küçük Erhan'ın ayağına, dağda otlayan keçinin yuvarladığı taş düştü. Ayağından yaralan Erhan Yolcukaya, Yahyalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan muayenede ayağının kırıldığı tespit edilen Yolcukaya, burada yapılan müdahalenin ardından, Kayseri Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İnatçı bir keçi yüzünden ayağı kırılan Erhan, ailesi ile birlikte Kabuzbaşı Şelaleleri'ne piknik yapmak için gittiklerini belirterek, "Kabuzbaşı Şelaleleri'ne piknik yapmaya gittik. Piknik yaptıktan sonra annemler aşağı suyun aktığı yere indiler. Ben de traktörün kasasında uyuyordum. Ayağıma taş düştü. Yukarıda keçi sürüyorlardı. Yukarıda bulunan keçilerden biri taşı ayağı ile yuvarlamış. O da ayağıma düştü" dedi.

Küçük Erhan'ın annesi Nazlı Yolcukaya ise, olayı duyduklarında şok olduklarını söyleyerek, "Biz piknik yapıyorduk. Çocuğu orada bırakarak aşağı suyun yanına indik. Sonra çocuğunuzun ayağına taş düştü diye bir haber geldi. Orada bulunanlar, yuvarlanan kayanın keçi tarafından düşürüldüğünü görmüşler" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 16:12:22
Güncelleme :14 Aralık 2005 Çarşamba 15:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?