3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Bayram dönüşü kaza: 1 ölü, 7 yaralı

Kırıkkale'de içinde 6'sı çocuk 8 kişi bulunan otomobilin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı.

Çorum'dan Ankara'ya gitmekte olan Metin Cankaloğlu'nun kullandığı 06 L 8532 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolunun 3. kilometresi Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle devrildi ve bölünmüş yolun karşı tarafına savruldu.

Kazada, sürücü Metin Cankaloğlu'nun eşi Perihan Cankaloğlu (34) sıkıştığı otomobilin içinde feci şekilde can verirken Metin Cankaloğlu (35), çocukları Seher (11), Abdullah (9) ve Burak Cankaloğlu (7) ile akrabaları Halil (15), Mustafa (9) ve Betül Kalınsaz (5) yaralandı.

Kurtarma ekipleri, Perihan Cankaloğlu'nun cesedini, sıkıştığı yerden kaza kırım aracı yardımı ile güçlükle çıkartırken yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan Seher Cankaloğlu bayram için köye gittiklerini ve okula yetişmek için sabah erkenden Çorum'dan ayrıldıklarını söyledi. Kaza anını hatırlamadığını belirten Seher Cankaloğlu, “ben okula yetişecektim. Yolda gelirken aniden araba sallandı, ne olduğunu anlayamadık, gürültü oldu” dedi.

AA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2007 Pazartesi 14:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?