21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Belediyenin çalışmaları sürüyor

Kırıkkale Belediyesi, Ramazan ayı boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Şehir içinde hummalı bir çalışma yapan belediye ekipleri, bir yandan asfalt çalışmalarını yürütürken, diğer yandan kaldırım döşüyor. Yoksulları da unutmayan belediye, iftar ve sahurda yemek yardımı yapıyor. Kırıkkale Belediyesi tarafından 2004 yılında hizmete açılan Atatepe Parkı'nın içinde faaliyet gösteren Kırıkkale Evi'nde iftar sonrası gece geç saatlere kadar vatandaşlar sıcak bir ortamda sohbet etme imkanı buluyor. 

Belediye çalışmaları çerçevesinde Cumhuriyet Caddesi'nde asfalt atımı tamamlandı. Çalışmalara kaldırım ve çevre düzenlemesiyle bakımsız kalmış parkların güzelleştirilmesi de eklenince ortaya vatandaşları memnun eden güzel görüntüler çıktı. Belediyenin Jandarma Kavşağı ile Valilik Konağı arasındaki yol ve çevre düzenlemesi yapması da vatandaşları memnun etti. Yıllardır ihmal edilen bu güzergahtaki çalışmaları övgüyle değerlendiren mahalle sakinleri, "Demiryoluyla karayolu arasında yeşillendirmeye müsait çok güzel bir alan var. Bunu Belediye ıslah etmeye başladı. Yol asfaltlandı, park ve bahçeler Müdürlüğü bu yerde örnek çalışma başlattı. 

Tamamlandığında bizim de ana bulvarımız olacak. Belediye Başkanımız Veli Korkmaz'a ve öteki yetkililere teşekkür ederiz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 13:47:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mutlu türkekul IP: 85.106.245.xxx Tarih : 16.10.2006 21:57:43
öncelikle bütün hemşerilerime ve başta beledıye başkanımız sayın VELİ KORKMAZ olmak üzere ve butun beledıye çalınşanlarına memleketımıze yapmış olduğu üstün hizmet çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürlerımı sunarım ve buyuk projelere imza attığı için bütün beledıyı tebrık eederım sayın baskanımızın yapmış oldugu doğalgaz calışmaları şehrimizdekı hava kırlılığıne buyuk fayda saglıyacağına canı gönülden ınanıyorum ben istanbulda yasayan bır kırıkalelı olarak ınternetten takıp ettıgım kadarıyla otogarımızda olmuş buda benı çok memnun ettı başarılarınızın devamı dileğiyle mutlu türkekul