21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Denktaş'ın ziyaretleri sürüyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) kurucusu ve eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Kırıkkale'de açılışlara katıldı.

Kırıkkale Üniversitesi'nin davetlisi olarak gelen Denktaş'ı Rektör Prof. Dr. Tahsin Nuri Durlu Tıp Fakültesi önünde karşıladı. Fakültenin Acil Servisi, anjiyografi ünitesi ile adına yaptırılan Merkez Kütüphanesi'nin açılışlarını yaptı. Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demir ile Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın da bulunduğu açılışlarda Denktaş'ı kalabalık bir basın gurubu takip etti. Denktaş da kendisin resmini çeken gazetecilerin fotoğraflarını çekti. Üniversitelerin tıp alanında aldığı mesafeyi takdir ettiklerini söyleyen Denktaş, "Kırıkkale Üniversitesi kısa sürede sayılı üniversiteler arasında kendini kabul ettirmiştir. Bu servislerin açılmasıyla daha da işlevini yerine getirmede mesafe alacaktır" dedi.

Denktaş'ın Kırıkkale'ye gelişi nedeniyle polis, açılışın yapıldığı Süleyman Demirel Tıp Fakültesi önünde sıkı güvenlik tedbirleri aldı.

.
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2006 Pazar 17:30:14
Güncelleme :5 Şubat 2006 Pazar 17:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELİM HAFÇI IP: 85.106.228.xxx Tarih : 26.03.2006 12:33:35
DENKTAŞ,Kıbrıs davasının öncüsüdür.Ulusalcılığın yılmaz savunucusudur.Kıbrısı ve ülkemizi pazarlayanların düşmanıdır.Onun gibi bir kahramanı Kırıkkale,ye davet edenlere teşekkür ediyorum.YAŞASIN ULUSALCILIK