21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kırıkkale'de minibüsçülerin eylemi bitti


Kırıkkale İl Trafik Komisyonu'nun almış olduğu karar gereği eski terminalin yerinin durak olarak kullanılmasına tepki gösteren minibüsçü esnafının eylemi sona erdi.

Devreye giren İl Emniyet Müdürü Salim Akça, "Her duraktan bir araç 5 dakika süreyle eski durağın önünde müşteri bekleyecek" müjdesini verince eylem tatlıya bağlandı.

Eylemlerine devam etmek için belediye binasının önünde toplanan minibüsçülere Zabıta Müdürü Fatih Tuncay, Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan ve yönetimine kararı okudu. Bu arada Korkmaz ile görüşmek için belediyeye gelen İl Emniyet Müdürü Salim Akça, Korkmaz ile görüşmesinin ardından minibüsçülere müjdeli haberi verdi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Akça, "Belediye başkanımızla görüştüm. Her duraktan bir araç 5 dakika süreyle eski durağının önünde müşteri bekleyebilecek. Ayrıca otoparka çekilen araçlara sadece 1 maddeden cezai işlem uygulanacak" dedi.

Bunun üzerine tüm minibüsçüler durumu alkışladı. Bu arada Salim Akça'nın müjdeli kararı açıklamasının ardından minibüsçüler, ilk arabaya binen vatandaşları ücretsiz olarak mahallelerine taşıdı.

ZAMAN
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2007 Cumartesi 11:53:22
Güncelleme :20 Ocak 2007 Cumartesi 12:15:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
isa şengül IP: 85.98.16.xxx Tarih : 2.02.2007 11:58:43
baskanımıza cook tesekkur ederiz sağolsun gercekten cok hayırlı bır iş yaptı cok sevindim