21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kırıkkaleliler Ankara'da buluştu

Kırıkkale Dernekleri Federasyonu (KDF) tarafından 9 Aralık 2005 Cuma akşamı Ankara’da Gençlik Parkı Kemal Sunal Sahnesi'nde düzenlenen, 'Mutlu ve Başarılı Bir Hayat İçin Beyninizi Doğru ve Etkin Kullanma Yolları' (NLP), konferansı ve kokteyline Kırıkkaleliler ve Ankara’da yaşayan dostları büyük ilgi gösterdi.

Şair-İşadamı Ahmet Coşkun tarafından sunulan program KDF Genel Başkanı Cemal Sertkaya’nın açış konuşmasıyla başladı. Cemal Sertkaya, KDF’nin Kırıkkale ve Kırıkkalelileri meşru her alanda desteklemek için faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti ve faaliyetlerine gösterdikleri ilgi ve destekleri için tüm hemşerilerine ve dostlarına teşekkürlerini sundu.

Kırıkkaleli köy, kasaba ve ilçe dernekleri yanında özellikle Kırıkkaleli seçkinleri (sanayici, işadamı, bilim adamı, yönetici, sanatçı ve sporcu) bir araya getirecek bir derneğe ihtiyaç duyulduğunu, bu amaçla tüzüğü hazırlanan Ankara Kırıkkale Derneği’nin yakında kurulacağının müjdesini verdi.

NLP Eğitmeni Eftal Orhan, tarafından verilen konferans büyük bir ilgiyle izlendi. Tüm koltukların dolu olduğu ve ayakta kalan davetlilerin bir kısmı için ilave sandalye getirildiği dikkat çeken konferansın sonunda, KDF Genel Başkanı Sertkaya, tarafından konferansçı Eftal Orhan ile konferans sponsoru işadamları Ahmet Coşkun (Şair), Hikmet EREN (Araştırmacı Yazar) ve Ali Eligül’e (Eligül Bronz Mobilya) birer şükran plaketi sunuldu.

Gözleme ve ayran ikramının yapıldığı kokteylde katılımcılar birbirleriyle tanışarak görüş alışverişinde bulundular ve böyle güzel etkinlikler düzenledikleri için KDF Yönetimine teşekkür ettiler.



.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 16:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?