21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Milletvekiline bağırdı

Kırıkkale'de Belediye şehir içi otobüslerinin özelleştirilmesi nedeniyle düzenlenen töreninde bir bayan, AK Parti Kırıkkale Milletvekili'ne, "Sizden Memnun Değiliz" diye bağırdı.

Oğullarına iş için çalmadık kapı bırakmadığını söyleyen bayanı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer zor ikna etti.

Açılıştan sonra Milletvekili Yılmazer, öfkeli bayanı yanına çağırdı. Meliha Seçilmiş, "Bana yardım falan vermeyin. Benim iki oğlum var onları işe alın. Bizden oy isterken, evlatlarımız Güneydoğu'da askere giderken tahsil sormuyordunuz. İş isteyince, yüksek tahsil istiyorsunuz. Bu doğru değil" dedi.

Kırıkkale Milletvekili Murat Yılmazer, oğullarını özel bir şirkete aldırmak için söz verene kadar öfkeli bayan sakinleşmedi. Yılmazer, özel sektörün bile eleman seçiminde meslek erbabına öncelik tanıdığını söyleyerek, Meliha Seçilmiş'in oğulları için girişimde bulunacağına dair söz verdi.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 00:33:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Serkan Can IP: 85.96.182.xxx Tarih : 12.11.2005 08:42:21
bunlar işe parayla sokarlar. paranız varsa işe aldırır. özelliklede bazı milletvekili var, avcuna niraz para say oğlunu işe hemen alır. kirli siyaset