22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Polise kalite ödülü

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ISD 9000-2000 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi aldı.

2004 yılı içinde çalışmaları başlatılan Kalite Belgesi için Emniyet Müdürlüğü Toplantı salonunda bir tören düzenlendi. Törende konuşan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Murat Aykaç, hizmette kalitenin belirleyici bir unsur olduğunu, 70 personelle başlatılan hazırlık çalışmaları sonunda Kalite Belgesi'ne almayı hak kazandıklarını söyledi.

Polisin insan haklarına ve hukuka aykırı hiçbir zaman hizmet yapmadığını söyleyen Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, "Bu belge olsa da olmasa da polis görevini yapmaktadır. Ancak marifet iltifata tabidir. Eğer üstün hizmet varsa bununda taltif edilmesi gerekir. Kalite Belgesi de bu manada önem taşıyor. Polislik meşakkatli bir meslektir. Polislik insan sevgisiyle yapılan iştir. İçinizde çürük elmalar olabilir. Bunlar karşısında tedbir alın. Topluma hizmette daima yasalara ve vicdanınıza bağlı kalın" dedi.

TSE yetkilisi, Eşref Çakıroğlu tarafından Kalite Bayrağı'nı İl Müdürü Aykaç'a teslim etti. Törende kalite belgesinin alınmasında emeği geçen polislere onur belgesi verildi. TSE Kalite Bayrağı İl Emniyet Müdürlüğü gönderine asıldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2005 Salı 12:04:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?