21
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Şoförler sandık başına gidecek

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası, 30 Ekim Pazar Günü sandık başına gidiyor. Bugüne kadar 4 adayın başkanlık için yarışa katıldığı seçimler öncesi görüşlerini açıklayan iddialı isimlerden Türker Babacan, üyelere seslendi.

Babacan, "Seçime bir hafta kala aday arkadaşlarımız arasında seçimi kazanmak için asılsız vaatler yapılmaktadır. Bu yarışta mertçe galip gelmek varken yalan beyanlarla ortaya çıkmak bize yakışmaz. Üniversite kampus hattından 100 kişilik taksi ruhsatı aldığını söyleyenler üyelerimizi kandırmaktadır. Biz belediye ve üniversite yetkilileriyle görüştük. Böyle bir konu yok" dedi.

Kendilerinin söz verdiği hizmetleri yerine getirmek için çaba sarf edeceğini kaydeden Babacan, "Şehrimize doğal gaz geldi. Taksici esnafımıza daha karlı daha ucuz yakıt olarak doğal gazdan yararlanma imkanı var ise onu da getireceğiz. Yine söz verdiğimiz gibi gaz istasyonumuzu kuracağız. Son haftada üyelerimiz asılsız sözlere kanmasınlar" şeklinde konuştu.

Hafta sonu Ejder Düğün salonunda yapılacak olan oda seçimlerine, Türker Babacan ile birlikte Cemil Bora, Hayrettin Baran ve Halil Kılıç da aday olarak yarışacak.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 10:46:26
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 14:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?